Connect with us

Saopštenja za medije

Akreditovanje novinara za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2023 za košarkašice

Poštovani predstavnici medija,

Obavještavamo Vas da prijave za akreditacije za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo košarkašica 2023. godine možete slati od danas do 8. novembra 2021. do 15 sati.

Akreditovanje za susret BiH – Belgija, koji se igra u dvorani Mirza Delibašić (KSC Skenderija) 11. novembra (20 sati), možete izvršiti putem maila press@basket.ba . Prijava za akreditovanje treba da sadrži: naziv medija/redakcije, ime i prezime novinara, broj telefona za kontakt, e-mail adresa za kontakt.

U skladu sa trenutnim epidemiološkim mjerama moraćemo prilagoditi i medijske aktivnosti te Vas molimo za razumijevanje, posebno kad je riječ o ograničenom broju prisutnih predstavnika medija. Molimo vas da prijavite najviše jednog novinara po redakciji. Broj mjesta za fotoreportere je također ograničen.

FIBA će nama poslati konačnu listu ODOBRENIH novinara, te ćemo Vas obavjestiti kada možete doći po akreditacije. Svi odobreni akreditovani novinari su dužni priložiti potvrdu o vakcinaciji, potvrdu o prebolovanom Covid-19 ne stariju od šest mjeseci, negativan PCR ili antigenski test star do 48 sati.

 

Više u Saopštenja za medije