Connect with us

Saopštenja za medije

Akreditovanje novinara za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022 za muškarce

Poštovani predstavnici medija,

Obavještavamo Vas da prijave za akreditacije za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022 za muškarce možete slati od danas, 18. novembra 2020. pa do 22. novembra 2020. do 15:00 sati.

Akreditovanje za utakmice muške košarkaške reprezentacije (Latvija i Bugarska) koje su na programu 27. i 29. novembra 2020. u hotelu Hills možete izvršiti putem maila press@basket.ba.

Prijava za akreditovanje treba da sadrži: naziv medija/redakcije, ime i prezime novinara, fotografiju novinara, broj telefona za kontakt, email adresa za kontakt.

S obzirom na COVID-19 protokole propisane od strane FIBA, te ograničen broj mjesta u dvorani namijenjenih medijima, prednost će imati mediji koji su se akreditovali i bili prisutni na utakmicama ženske košarkaške reprezentacije sa Estonijom i Rusijom.

U skladu sa trenutnim epidemiološkim mjerama moraćemo prilagoditi i medijske aktivnosti te Vas molimo za razumijevanje, posebno kad je riječ o ograničenom broju prisutnih predstavnika medija.

Molimo vas da prijavite najviše jednog novinara po redakciji. Broj mjesta za fotoreportere je također ograničen.

FIBA će nama poslati konačnu listu ODOBRENIH akreditovanih novinara, te ćemo Vas obavjestiti kada možete doći po akreditacije. Svi odobreni akreditovani novinari su dužni priložiti negativan PCR test ne stariji od 48 sati.

Bez PCR testa ulaz u dvoranu neće biti omogućen.

Više u Saopštenja za medije