Connect with us

Saopštenja za medije

Akreditovanje novinara za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021 za žene

Poštovani predstavnici medija,

Obavještavamo Vas da prijave za akreditacije za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021 za žene možete slati od danas, 08. novembra 2020. pa do 10. novembra 2020. do 15:00 sati.

Akreditovanje za ove utakmice koje su na programu 12. i 14. novembra 2020. u hotelu Hills možete izvršiti putem maila press@basket.ba . Prijava za akreditovanje treba da sadrži: naziv medija/redakcije, ime i prezime novinara, broj telefona za kontakt, email adresa za kontakt.

U skladu sa trenutnim epidemiološkim mjerama moraćemo prilagoditi i medijske aktivnosti te Vas molimo za razumijevanje, posebno kad je riječ o ograničenom broju prisutnih predstavnika medija. Molimo vas da prijavite najviše jednog novinara po redakciji. Broj mjesta za fotoreportere je također ograničen.

FIBA će nama poslati konačnu listu ODOBRENIH novinara, te ćemo Vas obavjestiti kada možete doći po akreditacije. Svi odobreni akreditovani novinari su dužni priložiti negativan PCR test star do 48 sati. Bez PCR testa ulaz u dvoranu neće biti omogućen.

Više u Saopštenja za medije