Connect with us

Vijesti iz KS BIH

Stomatologija Širbegović oficijelni stomatolog košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Danas je u  prostorijama Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine potpisan sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji sa stomatološkom ordinacijom Širbegović. Saradnja se odnosi na pružanje stomatoloških usluga i savjetovanja o oralnom zdravlju košarkaških reprezentativaca Bosne i Hercegovine svih starosnih kategorija.

U buduće, briga o oralnom zdravlju košarkaških reprezentivaca povjerena je stručnom liječničkom timu ordinacije Širbegović.

BH košarka trenutno prolazi kroz period pun izazova. U svemu tome Stomatologija Širbegović, na čelu sa dr Emom Širbegović, prepoznala je kvalitetan rad sadašnjeg Saveza i odlučila podržati košarku u BiH.

Ova saradnja sa stomatološkom ordinacijom Širbegović čini nam posebno zadovoljstvo, i drago nam je što su Košarkaški savez BiH prepoznali kao svog partnera.

Koristimo priliku da se još jednom zahvalimo dr. Emi Širbegović  na podršci koju su pružili  Savezu i uopšte razvoju košarkaškog sporta u Bosni i Hercegovini.

Također, u cilju podrške razvoja mlađih kategorija, Stomatologija Širbegović je uručila novčanu donaciju Košarkaškom savezu BiH u svrhu kupovinu sportske opreme U16 kadetske košarkaške reprezentacije BiH.

Više u Vijesti iz KS BIH