Connect with us

Vijesti iz KS BIH

Ulaznice za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u prodaji

Poštovani prijatelji i ljubitelji košarke,

Pred nama su četiri (4) utakmice naših reprezentativnih selekcija, koje ćemo odigrati u formatu ”BUBBLE”, u sportskoj dvorani hotela ”HILLS” na temelju odluke Izvršnog komiteta FIBA.

Utakmice se trebaju odigrati prema sljedećem rasporedu:

Seniorska ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nastupa u grupi ”C” kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021 sa reprezentacijama Rusije, Švicarske i Estonije. Sve utakmice se igraju u tri kvalifikacijska perioda/ciklusa prema FIBA kalendaru.

12.11.2020. Bosna i Hercegovina – Estonija
14.11.2020. Bosna i Hercegovina – Rusija

Seniorska muška košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nastupa u grupi ”H” kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022, sa reprezentacijama Grčke, Bugarske i Latvije. Sve utakmice se igraju u tri kvalifikacijska perioda/ciklusa prema FIBA kalendaru.

27.11.2020. Bosna i Hercegovina – Bugarska
29.11.2020. Bosna i Hercegovina – Latvija

Utakmice koje nas očekuju u drugom Kvalifikacijskom periodu/ciklusu, otvaraju našim selekcijama put za odlazak i učešće na Evropskom prvenstvu za žene 2021.godine i Evropskom prvenstvu 2022.godine za muškarce.

Ostvarenim pobjedama protiv reprezentacija Estonije, Rusije, Bugarske i Latvije naše reprezentativke i reprezentativci će imati priliku ponovno predstavljati Bosnu i Hercegovinu na smotri najboljih selekcija Evrope.

Kupovinom ULAZNICA, putem WEB PLATFORME www.kupikartu.ba vaša zajednička finansijska podrška bi nam bila od posebne važnosti i značaja, kako bi smo u posebnom vremenu, ambijentu i okolnostima, prouzrokovana pandemijom COVID-19, osigurali optimalne uvjete za rad i funkcioniranje naših reprezentativnih košarkaških selekcija – žene i muškarci.

Utakmice ćete biti u mogućnosti pratiti putem direktnog televizijskog prijenosa na kanalima – BHRT, SPORT KLUB ili NOVA BH, jer tako nam nalažu okolnosti, ali to je naša trenutna realnost, koju dijelimo sa mnogim sportašima Svijeta.

Ulaznice za četiri (4) utakmice bit ćete u mogućnosti kupiti putem WEB PLATFORME www.kupikartu.ba , na kojoj ćete se registrirati i izvršiti plaćanje shodno navedenim instrukcijama za plaćanje.

Dokaz o izvršenoj i primljenoj uplati, zajedno sa ULAZNICAMA, biće dostavljen putem elektronske pošte na Vašu email adresu od strane našeg poslovnog partnera Kupikartu.ba

Cijena ulaznica za sve četiri (4) utakmice iznosi 19,95 KM sa uračunatim PDV-om.

Iskreno se zahvaljujemo svim navijačima i simpatizerima za podršku košarkaških reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine, za veliko razumijevanje što nećemo biti svi zajedno u mogućnosti pratiti naše najbolje košarkašice i košarkaše u dvorani ”Mirza Delibašić”, gdje je i mjesto pravim ljubiteljima i simpatizerima igre pod obručevima.

Uvijek uz Bosnu i Hercegovinu!

Idemo Zmajice i Zmajevi!

https://www.kupikartu.ba/karte/event/5098/fiba-eurobasket-qualifier

Više u Vijesti iz KS BIH