Connect with us

Vijesti iz KS BIH

Prenosi utakmica Eurolige narednih pet godina na Telemach BH

Korisnici Telemach BH će i narednih pet sezona uživati u praćenju elitne evropske klupske košarke. United Media, vodeća medijska kuća u jugoistočnoj Evropi i Euroleague Basketball, potpisali su novi petogodišnji ugovor.

Programi Sport Kluba će biti mjesto okupljanja ljubitelja košarke jer će se ekskluzivni prijenosi dva najjača evropska klupska takmičenja, Eurolige (Turkish Airlines EuroLeague) i Evropskog kupa (7DAYS EuroCup), narednih pet sezona emitovati u Bosni i Hercegovini.  Sport Klub programe u HD rezoluciji u svojim programskih shemama distribuira samo Telemach BH, što je posebna pogodnost za korisnike usluga ovog operatera.

Najbolji košarkaški klubovi Evrope (Real Madrid, Barcelona, ​​​​Anadolu Efes, Panathinaikos, Olympiakos…) i regiona (Cedevita Olimpija, Partizan, Crvena zvezda…) garancija su  uzbudljivih utakmica u jednom od najpopularnijih sportova u Bosni i Hercegovini i svijetu.

“Nastojimo našim korisnicima obezbijediti što kvalitetnije programske sadržaje, među kojima su sigurno i  vrhunska evropska košarkaška takmičenja. Vjerujem da će naši gledaoci sa posebnom pažnjom pratiti mečeve u kojima igraju Musa, Kamenjaš, Lazić, Alibegović, Gegić,… ali i sve druge utakmice. Činjenica je da kod nas u Telemach BH košarka zauzima posebno mjesto, s obzirom da od 2018. kao generalni sponzor podržavamo KSBiH. Ovi dodatni sadržaji za naše korisnike, kojima i dalje nudimo veoma raznoliku ponudu različitih sportova, dodatna su potvrda našeg nastojanja da obezbijedimo najbolje korisničko iskustvo za sve korisnike Telemach BH“, rekao je Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach BH.

Svi ljubitelji košarke uz Telemach BH mogu da prate sve utakmice Eurolige i Eurokupa bilo gdje u Bosni i Hercegovini, ukoliko se pretplate na neki od EON ili Total TV paketa.

Više u Vijesti iz KS BIH