Connect with us

Vijesti iz KS BIH

Odlična Mišeljić vodila Vojvodinu do pobjede, Babić bolja od Domuzin, dobar nastup Matee Tavić, skroman učinak Anđele Delić

Vojvodina 021 je debitantsku sezonu u WABA ligi otvorila domaćom pobjedom protiv Partizana 1953 78:59. Najefikasnija igračica utakmice bila je Milina Mišeljić koja je za 32 minute provedenu na terenu ubacila 23 poena uz šest skokova i pet ukradenih lopti. U ekipi Partizana Gorana Marjanović je postigla 6 poena.

Budućnost Bemax je u okviru prvog kola WABA lige savladala na gostujućem parketu Orlove sa 67:46. U redovima pobjedničke ekipe Nikolina Babić upisala je 14 poena, šest asistencija i tri skoka,  dok je Dragana Domuzin za Orlove postigla 7 poena, čemu je dodala četiri skoka i tri asistencije.

Ekipa Saint-Amand poražena je u okviru francuskog prvenstva za žene od Landerneau Bretagne rezultatom 67:53. Matea Tavić je za 30 minuta provedenih na terenu upisala 8 poena, 1 skok i dvije asistencije, dok je Anđela Delić za 26 minuta postigla 2 poena, čemu je dodala dva skoka i dvije asistencije.

Više u Vijesti iz KS BIH