Connect with us

Vijesti iz KS BIH

Nikolina Babić najbolja u pobjedi Budućnosti, odlična partija Milice Zeljković nedovoljna za pobjedu, dobri nastupi Jovane Marković, Dragane Domuzin i Marice Gajić

Budućnost Bemax savladala je Vojvodinu 021 rezultatom 78:50 u utakmici trećeg kola WABA lige. Najefikasnija igračica utakmice bila je Nikolina Babić koja je za 25 minuta provedenih na terenu ubacila 18 poena uz tri skoka i dvije asistencije.

Ekipa Banovića poražena je na domaćem terenu od Partizana rezultatom 74:71. Najefikasnije u redovima Banovića bile su Milica Zeljković sa 25 poena, čemu je dodala tri skoka i pet asistencija i Jovana Marković sa 16 postignutih poena i sedam skokova. U ekipi Partizana Gorana Marjanović je postigla 3 poena.

Košarkašice Orlova poražene su u utakmici trećeg kola WABA lige od Montane 2003 rezultatom 80:63. Dragana Domuzin je za 21 minutu provedenu na terenu upisala 12 poena, tri skoka, dvije asistencije i dvije ukradene lopte.

Košarkašice Avenide savladale su ekipu IDK Euskotren 84:66 u osmom kolu košarkaškog prvenstva Španije za žene. Marica Gajić meč je okončala sa 9 poena, sedam skokova i jednom asistencijom.

Više u Vijesti iz KS BIH