Connect with us

Vijesti iz KS BIH

Brend GB3 novi tehnički sponzor košarkaških reprezentacija BiH, oprema će biti dostupna i navijačima

Brend GB3, kompanije Grafo Balkan, novi je tehnički sponzor svih košarkaških reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Opremu ovog brenda nosili su bh. sportisti na nedavnim Olimpijskim igrama u Tokiju, a također znak GB3 krasi i dresove mnogih drugih ekipa i sportista širom regiona, ali i Evrope.

“Predstavlja nam zadovoljstvo objaviti da imamo novog tehničkog sponzora. Ne sumnjam da smo odabrali pravog partnera, koji će nas pratiti u brojnim predstojećim utakmicama i novim pobjedama. Oprema brenda GB3, sjajno dizajnirana i vrhunskog kvaliteta, odsada će biti na raspolaganju svim našim reprezentacijama”, istakao je generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Amer Čolan nakon današnjeg potpisivanja ugovora sa novim tehničkim sponzorom Grafo Balkan.

Ženska košarkaška reprezentacija BiH već u predstojećim utakmicama kvalifikacija za EP protiv Belgije (11. novembra) i Sjeverne Makedonije (14. novembra) nosit će dresove brenda GB3.

Dobra vijest i za navijače. Opremu naših košarkaških reprezentacija, kao i navijačkih rekvizita, moći će kupiti svi zainteresovani putem fan shopa na stranici KSBiH te prodajnim mjestima širom BiH čije će adrese naknadno biti objavljene.

Više u Vijesti iz KS BIH