Connect with us

Vijesti iz KS BIH

Bećiragić: Kao da nismo imali energije, bili smo spori

Na press-konferenciji nakon utakmice protiv Crne Gore u Podgorici, predstavnicima medija obratio se selektor Adis Bećiragić.

U uvodu je kazao:

“Čestitam Crnoj Gori. Mi smo jako loše šutirali u prvom poluvremenu, imali devet izgubljenih lopti, promašili pet slobodnih bacanja, što nas je veoma unervozilo pred drugo poluvrijeme. Crna Gora je jako dobar tim protiv kojeg je teško stizati razliku. Analizirat ćemo snimak ove utakmice, za tri dana imamo meč protiv Francuske, a nakon toga idemo na Evropsko prvenstvo. Trebalo nam je očito više utakmica u pripremnom periodu, mi smo odigrali samo dvije, ali stvari su takve”, kazao je Bećiragić te dodao:

“Izgledali smo kao da nemamo energije. Kao da smo u drugoj brzini, a Crna Gora u četvrtoj. Bili su jači u odbrani, kontranapadima,… I kad bismo dolazili do lopte, bili smo veoma spori. U drugom poluvremenu smo pokušali to promijeniti, pokušao sam podići energiju, ali to nije bilo dovoljno jer je stvorena prevelika razlika u prvom poluvremenu. Dakle, taj nedostatak energije nas je koštao na kraju.”

Reprezentativac BiH Adin Vrabac je kazao:

“Čestitam Crnoj Gori na pobjedi. Oni su jako dobar tim, koji je dobro igrao u prethodnom prozoru, to su pokazali i večeras. Mi smo pokušali naći našu igru, ali pokazali smo je u svega nekoliko minuta, što nije dovoljno, naravno. Vidjet ćemo gdje smo griješili i napraviti stvari boljima”.

Više u Vijesti iz KS BIH