Objavljeno: 06.10.2017. | Kategorija: Vijesti iz KS BiH

U petak trenerski seminar u Sarajevu

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine narednog petka, 13. oktobra, organizuje trenerski seminar u hotelu "Holywood" na Ilidži.

Kao i prethodnih godina, i ove godine obezbijeđeni su renomirani predavači, koji će bh. trenerima održati zanimljiva predavanja na različite teme. Novina je da će ove godine seminaru prisustvovati i fiziotarapeuti, kojima će o Preventivnom sportskom treningu govoriti fiziotarapeut muške seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Elvir Bijedić.

Među predavačima će biti i direktor Sudijske organizacije FIBA Europe Davorin Nakić, koji će naše trenere upoznati sa promjenama u pravilima košarkaške igre.

Mate Brekalo će govoriti o Volumenu opterećenja u natjecateljskom periodu, dok će proslavljeni košarkaši stručnjak Jasmin Repreša održati predavanja na temu Pick&Roll i odbrana.

Ovaj jednodnevni seminar je obavezan za sve bh. trenere i uslov je za dobijanje licence.


Održan prijem u čast Razije Mujanović

Objavljeno: 10.10.2017.

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine danas je u hotelu Bosnia organizovao konferenciju za medije u čast proslavljene bh. košarkašice Razije Mujanović, koja je nedavno primljena u FIBA Kuću slavnih.

opširnije

Raspored i satnica trenerskog seminara

Objavljeno: 10.10.2017.

KS BiH u petak, 13. oktobra organizuje trenerski seminar u hotelu "Holywood" na Ilidži.

opširnije

Sutra press konferencija i koktel u čast Razije Mujanović

Objavljeno: 09.10.2017.

KS BiH sutra u 12.00 časova organizuje press konferenciju u hotelu Bosnia, na kojoj će, pored predstavnika KS BiH, prisustvovati i proslavljena bh. košarkašica Razija Mujanović.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1