Objavljeno: 29.06.2017. | Kategorija: Vijesti iz KS BiH

Sutra press konferencija u hotelu

U hotelu "Holiday" sutra će biti održana konferencija za medije KS BiH povodom početka priprema muške juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Tom prilikom biće zvanično potpisan ugovor sa našim prijateljima iz kompanije Telemach, koja je generalni sponzor muške U18 reprezentacije BiH.

Na press konferenciji govoriće potpredsjednik KS BiH Sejo Bukva, selektor muške U18 reprezentacije Boris Džidić i reprezentativac Emir Čerkezović, te direktor marketinga kompanije Telemach, Kenan Džonko.

Konferencija za medije počinje u 11.00 časova.


Potpisan ugovor o četverogodišnjoj saradnji sa firmom Hasky Sport

Objavljeno: 28.07.2017.

Na današnjoj press konferenciji, koja je održana povodom početka pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine, zvanično je potpisan ugovor o četverogodišnjoj saradnji sa firmom Hasky Sport. Sve reprezentativne selekcije KS BiH će i u narednom periodu nositi sportsku opremu marke No1.

opširnije

Saopštenje za javnost UO KS BiH

Objavljeno: 13.07.2017.

Teška finansijska situacija u kojoj se nalazi KS BiH dovela je u pitanje nastup naše muške seniorske reprezentacije na turniru u Skoplju, te u pretkvalifikacionim mečevima za Svjetsko prvenstvo 2019. godine, o čemu su juče pisali brojni mediji.

opširnije

Saopštenje za javnost UO KS BiH

Objavljeno: 05.07.2017.

Na sjednici UO KSBiH,  koja  je održana u Banjaluci 4.7.2017. godine, razmatrana je situacija u vezi problemom odsustva nekolicine igrača,  koji su pozvani na okupljanje muške seniorske reprezentacije u Sarajevu, 2.7.2017. godine.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1