Objavljeno: 31.12.2016. | Kategorija: Vijesti iz KS BiH

Saopštenje Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine

Uslijed najnovijih dešavanja u KS BiH nastalih nakon ostavke generalnog sekretara gospodina Dubravka Barbarića, obavještavamo javnost da će se UO KS BiH na čelu sa predsjednikom gospodinom Aleksandrom Fulurijom po ovom pitanju očitovati odmah nakon praznika.

UO KS BiH će tokom sljedeće sedmice održati hitnu sjednicu, na kojoj će zauzeti zvaničan stav i raspravljati o mogućim rješenjima aktuelnih problema u Savezu.

Saopštenje za javnost

Objavljeno: 23.05.2017.

Košarkaški savez BiH obaviještava javnost da je nakon press konferencije održane u utorak, 16. maja 2017. godine, na kojoj je izneseno dramatično financijsko stanje uzrokovano nesavjesnim i nezakonitim djelovanjem dijela bivših upravnih struktura, uslijedila inicijativa Ministarstva civilnih poslova BiH za održavanje zajedničkog sastanka.

opširnije

KS BiH zlatna plaketa FIBA za najveći napredak u omladinskim muškim selekcijama

Objavljeno: 20.05.2017.

Zlatna plaketa FIBA za najveći napredak u omladinskim muškim selekcijama za period 2014-2017 na razini svijeta, uručena je danas predstavnicima KS BiH na Generalnoj skupštini FIBA Europe u Berlinu.

Održana press konferencija KS BiH

Objavljeno: 16.05.2017.

U prostorijama hotela "Bosnia" danas je održana konferencija za medije KS BiH, na kojoj su čelnici Saveza javnost upoznali sa problemima u kojima se nalazi nacionalna kuća košarke.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1