Objavljeno: 31.12.2016. | Kategorija: Vijesti iz KS BiH

Saopštenje Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine

Uslijed najnovijih dešavanja u KS BiH nastalih nakon ostavke generalnog sekretara gospodina Dubravka Barbarića, obavještavamo javnost da će se UO KS BiH na čelu sa predsjednikom gospodinom Aleksandrom Fulurijom po ovom pitanju očitovati odmah nakon praznika.

UO KS BiH će tokom sljedeće sedmice održati hitnu sjednicu, na kojoj će zauzeti zvaničan stav i raspravljati o mogućim rješenjima aktuelnih problema u Savezu.

Održan sastanak u Predsjedništvu BiH s članom Predsjedništva Bakirom Izetbegovićem

Objavljeno: 20.03.2017.

Danas je u zgradi Predsjedništva Bosne i Hercegovine održan sastanak čelnika Košarkaškog saveza BiH s članom Predsjedništva Bakirom Izetbegovićem. Na sastanku, kojem su u ime Saveza prisustvovali predsjednik Aleksandar Fulurija, generalni sekretar Dubravko Barbarić i potpredsjednik Sejo Bukva, iznesena je aktualna situacija u našem najtrofejnijem kolektivnom sportu.

opširnije

Sutra izvlačenje takmičarskih brojeva Lige za prvaka i Lige za opstanak

Objavljeno: 11.03.2017.

U prostorijama KS BiH sutra u podne biće obavljeno izvlačenje takmičarskih brojeva Lige za prvaka i Lige za opstanak.

opširnije

Sportska javnost oplakuje Đelilovića: Đelin prerani odlazak je veliki gubitak za KSBiH

Objavljeno: 10.02.2017.

Bh. sportsku javnost u Bosni i Hercegovini jutros je potresla vijest o preranoj smrti bivšeg generalnog sekretara KS BiH, Huseina Đelilovića. Košarkaški radnici oplakuju bivšeg kolegu i velikog čovjeka, koji je svojim radom, entuzijazmom, velikim srcem i ljubavlju prema sportu zadužio bh. košarku.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1