Objavljeno: 16.06.2017. | Kategorija: Reprezentacija

Zurapović održao predavanje mladim Zmajicama

Ženska U20 reprezentacija BiH, koja se na Ilidži priprema za Evropsko prvenstvo u Portugalu, danas je imala zanimljivo predavanje.

Po želji našeg Stručnog štaba, današnjem treningu prisustvovao je FIBA sudija Ademir Zurapović, koji je Zmajicama održao predavanje o modernim trendovima u suđenju. Zurapović je našim djevojkama ukazao na šta trebaju da obrate pažnju, kako u odbrani tako i u napadu, tokom Eurobasketa u Portugalu.

Selektor naše reprezentacije Mara Lakić-Brčaninović izrazila je zadovoljstvo zbog današnjeg predavanja i istakla da je od velike važnosti da djevojke nadograde svoje košarkaško znanje, kako bi u toku pripremnog perioda obratile pažnju na svaki segment igre i što spremnije dočekale Evropsko prvenstvo u Portugalu početkom jula mjeseca.

 


Zmajice slavile u Slavonskom Brodu

Objavljeno: 27.06.2017.

Ženska U20 reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je večeras u Slavonskom Brodu selekciju Hrvatske rezultatom 93:66, u pripremnoj utakmici za Evropsko prvenstvo koje će se početkom jula održati u Portugalu.

opširnije

Zmajice otputovale u Hrvatsku

Objavljeno: 26.06.2017.

Ženska U20 reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je danas u Slavonski Brod, gdje će u utorak i srijedu odigrati trening mečeve protiv selekcije domaćina Hrvatske.

opširnije

U Sarajevu se okupila muška juniorska reprezentacija

Objavljeno: 26.06.2017.

Muška juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Sarajevu, gdje će se pripremati za Evropsko prvenstvo A divizije, koje ih od 29.07. do 06.08. očekuje u Slovačkoj.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1