Objavljeno: 11.06.2017. | Kategorija: Reprezentacija

Musa oduševio na kampu u Trevizu (VIDEO)

Bh. reprezentativci Džanan Musa i Amar Gegić učestvovali su na prestižnom NBA kampu u italijanskom Trevizu, gdje su odigrali i svojevrsni All star meč između selekcija Evrope i Amerike.

Po prvi put u istoriji pobijedila je selekcija Evrope sa uvjerljivih 82:62, a naš Džanan Musa pobrao je dobre kritike evropskih i američkih stručnjaka.

Musa je u All star utakmici upisao 12 poena, uz pet skokova i četiri asistencije, a partija koju je pružio oduševila je sve prisutne.

Poznati američki novinar Rodger Bohn, koji radi za čuveni košarkaški magazin "Slam", na svom Twitter profilu je prokomentarisao kako će naš Zmaj sigurno biti među prvih pet pickova na NBA draftu 2018. godine.

Puni hvale na račun Džanan Muse bili su i novinari jednog od najuticajnijih košarkaškog portala u svijetu Eurohoops.net, koji su konstatovali da je naš Zmaj vjerovatno najveći talenat na ovogodišnjem "Adidas Eurocampu" u Trevizu.


Džanan Musa - 12 poena, 5sk., 4ast... by clipsbh


Zmajice slavile u Slavonskom Brodu

Objavljeno: 27.06.2017.

Ženska U20 reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je večeras u Slavonskom Brodu selekciju Hrvatske rezultatom 93:66, u pripremnoj utakmici za Evropsko prvenstvo koje će se početkom jula održati u Portugalu.

opširnije

Zmajice otputovale u Hrvatsku

Objavljeno: 26.06.2017.

Ženska U20 reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je danas u Slavonski Brod, gdje će u utorak i srijedu odigrati trening mečeve protiv selekcije domaćina Hrvatske.

opširnije

U Sarajevu se okupila muška juniorska reprezentacija

Objavljeno: 26.06.2017.

Muška juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Sarajevu, gdje će se pripremati za Evropsko prvenstvo A divizije, koje ih od 29.07. do 06.08. očekuje u Slovačkoj.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1