Objavljeno: 13.04.2017. | Kategorija: Reprezentacija

Milina vodila Zvezdu do titule

Košarkašice Crvene Zvezde osvojile su sinoć titulu prvaka Srbije, a jedna od najzaslužnijih što je pehar otišao u ruke "crveno- belih" dama je kapiten juniorske reprezentacije BiH, Milina Mišeljić.

Zvezda je u četvrtoj utakmici finala play-ofa sinoć savladala ekipu Radivoja Koraća sa 68:33, a naša Milina bila je najefikasnija igračica susreta. Za 17 minuta koliko je provela na parketu, naša Zmajica je ubacila 15 poena, zabilježila po jedan skok i osvojenu loptu, te je utakmicu završila sa valorizacijom od 15 indexnih poena.

"Crveno-bele" su do šampionske titule došle sa pobjedom od 3:1 u finalnoj seriji i nakon 13 godina vratile pehar u vitrine kluba.

Foto: www.sportsport.ba


Zmajice slavile u Slavonskom Brodu

Objavljeno: 27.06.2017.

Ženska U20 reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je večeras u Slavonskom Brodu selekciju Hrvatske rezultatom 93:66, u pripremnoj utakmici za Evropsko prvenstvo koje će se početkom jula održati u Portugalu.

opširnije

Zmajice otputovale u Hrvatsku

Objavljeno: 26.06.2017.

Ženska U20 reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je danas u Slavonski Brod, gdje će u utorak i srijedu odigrati trening mečeve protiv selekcije domaćina Hrvatske.

opširnije

U Sarajevu se okupila muška juniorska reprezentacija

Objavljeno: 26.06.2017.

Muška juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se danas u Sarajevu, gdje će se pripremati za Evropsko prvenstvo A divizije, koje ih od 29.07. do 06.08. očekuje u Slovačkoj.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1