Novosti


Kovačević posjetio Vujoševića u Kliničkom centru u Beogradu

| Kategorija: Reprezentacija

Kovačević posjetio Vujoševića u Kliničkom centru u Beogradu

Selektor muške seniorske reprezentacije Duško Vujošević osjeća se dobro i za nekoliko dana biće pušten na kućno liječenje. Lijepe vijesti iz Beograda javio nam je direktor naše reprezentacije  Siniša Kovačević, koji je danas posjetio Vujoševića u Kliničkom centru.

- Selektor izgleda zaista dobro. Počeo je i sa laganim šetnjama po preporuci doktora i u dobrom je opštem stanju. Sada je najvažnije da rana dobro zaraste. Prema riječima ljekara, za nekoliko dana biće otpušten iz bolnice. Naravno, ova posjeta nije protekla bez razgovora o košarci. Već smo pravili određene planove za novembar, kada počinju kvalifikacije. Na radost svih nas, Vujošević ne sumnja u brz oporavak i u to da će predvoditi Zmajeve u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo - referiše Kovačević i dodaje:

- U razgovoru sa Vujoševićem, složili smo se da kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo treba prije svega iskoristiti da se izgradi stabilan sistem, nastavi sa individualnim napretkom igrača i povrati kult reprezentacije. U ovakvom kalendaru, sa malo vremena za pripreme i u ovako teškoj grupi, treba postavljati realne ciljeve.

Podsjećamo, Dušku Vujoševiću u srijedu je amputiran gangrenozni prst na nozi na Kliničkom centru u Beogradu.