Objavljeno: 19.06.2017. | Kategorija: Reprezentacija

Džidić objavio širi spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Slovačkoj

Selektor muške U18 reprezentacije Bosne i Hercegovine Boris Džidić objavio je širi spisak igrača za Evropsko prvenstvo A divizije koje će se od 29.07. do 06.08. održati u Slovačkoj.

Na spisku selektora Borisa Džidića nalaze se sljedeća 24 imena:

Adi Alikadić (Radnički), Amar Barukčija (Koš), Hamza Begić (Gen), Sani Čampara (Real Madrid), Emir Čerkezović (OKK Sloboda), Nikola Đaković (Dynamik), Armin Hrštič (AKK Branik), Vojin Ilić (OKK Spars), Aljoša Janković (Igokea), Kenan Kamenjaš (Koš), Srđan Kočić (OKK Spars), Nikola Kraljević (OKK Leotar), Vedran Mirković (Koš), Kemal Modrić (ABC Basket), Lazar Mutić (Hospitales Torrelodones), Nedim Omerović (OKK Sloboda), Omar Pajić (Zrinjski), Stefan Radosavljević (Igokea), Josip Ramljak (Posušje), Đorđe Savić (Igokea), Njegoš Sikiraš (Montakit Fuenlabrada), Robert Soldo (Zrinjski), Patrik Tabak (Rogaška Crystal), Amar Tiganj (OKK Spars).

Bosna i Hercegovina se na Evropskom prvenstvu u slovačkom Piestanu nalazi u grupi zajedno sa Francuskom, Latvijom i Slovačkom, a prvi meč na Eurobasketu naša reprezentacija će odigrati protiv selekcije Francuske.


Bh. kadeti protiv Poljske (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.2017.

Muška U16 reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će odigrati pretposljednji susret na Evropskom prvenstvu B divizije u Sofiji. Bh. kadeti će od 19.30 časova odmjeriti snage sa selekcijom Poljske, u utakmici za razigravanje od 9-12. mjesta.

opširnije

Kadetkinje iz Skoplja poručuju: Selektore, brz oporavak!

Objavljeno: 18.08.2017.

Ženska U16 reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u Skoplju, gdje će danas odigrati drugu utakmicu na Evropskom prvenstvu protiv selekcije Danske.

opširnije

Mlade Zmajice danas protiv Danske (VIDEO)

Objavljeno: 18.08.2017.

Ženska U16 reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će odigrati novu utakmicu na Evropskom prvenstvu B divizije u Skoplju. Naše kadetkinje će od 14.15 časova odmjeriti snage sa selekcijom Danske, u meču drugog kola D grupe Eurobasketa u Makedoniji.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1