Objavljeno: 11.01.2017. | Kategorija: Reprezentacija

Alba poražena u Španiji, solidan učinak Kikanovića

Berlinska Alba poražena je večeras od ekipe Valensije rezultatom 85:80 u utakmici H grupe Eurocupa, a naš reprezentativac Elmedin Kikanović pružio je solidnu partiju.

Kikan je ubacio 12 poena za 23 minuta koliko je proveo na terenu. U svoju statistiku upisao je i dva skoka, te je na kraju imao valorizaciju od 10 indexnih poena.

Foto: www.russiabasket.ru


Miloševićev AEK slavio u Beogradu

Objavljeno: 18.01.2017.

Atinski AEK, za koji nastupa bh. reprezentativac Milan Milošević, po drugi put ove sezone savladao je ekipu Partizana u FIBA Champions League. Grčki tim slavio je u Beogradu u izuzetno zanimljivoj utakmici 13. kola rezultatom 69:65, a naš Zmaj bio je na visini zadatka.

opširnije

Kikanović i Alba slavili protiv Cedevite

Objavljeno: 18.01.2017.

Berlinska Alba savladala je večeras ekipu Cedevite rezultatom 93:76 u utakmici H grupe Top 16 Eurocup-a, a naš reprezentativac Elmedin Kikanović ponovo je bio jedan od najboljih igrača susreta.

opširnije

Fantastična partija Vrabca u Tivoliju (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.2017.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Adin Vrabac nastavlja sa odličnim igrama. Iako je njegov Partizan večeras poražen u Tivoliju od ekipe Olimpije rezultatom 74:68, naš Zmaj je pružio fenomenalnu partiju i na kraju je bio jedan od najboljih pojedinaca meča.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1