Turkinje se revanširale Zmajicama

Objavljeno: 11.06.2017.

Ženska U20 selekcija Turske savladala je sinoć našu reprezentaciju rezultatom 85:80, u drugom prijateljskom meču u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Portugalu.

opširnije

BiH bolja od Turske

Objavljeno: 10.06.2017.

Ženska U20 reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je sinoć u prijateljskoj utakmici selekciju Turske rezultatom 65:58, u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje ih u julu mjesecu očekuje u Portugalu.

opširnije

Zmajice večeras protiv Turkinja

Objavljeno: 09.06.2017.

Ženska U20 reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će biti na novom ispitu. Nakon što su zauzele treće mjesto na seniorskom turniru u Skoplju prošle sedmice, naše djevojke večeras će odmjeriti snage sa selekcijom Turske, u okviru priprema za Evropsko prvenstvo koje ih narednog mjeseca očekuje u Portugalu.

opširnije

Marica Gajić posjetila Zmajice na Ilidži

Objavljeno: 08.06.2017.

Seniorska reprezentativka Bosne i Hercegovine Marica Gajić posjetila je sinoć na Ilidži našu žensku U20 reprezentaciju. Gajićeva je obišla stare prijatelje i dala podršku našim mladim djevojkama pred velika iskušenja koja ih očekuju na Evropskom prvenstvu u Portugalu.

opširnije

Mara Lakić Brčaninović nakon turnira u Makedoniji: Zadovoljna sam do sada odrađenim, čeka nas još puno posla

Objavljeno: 07.06.2017.

Ženska U20 reprezentacija Bosne i Hercegovine ulazi u drugu sedmicu priprema za Evropsko prvenstvo A divizije, koje će se početkom jula mjeseca održati u Portugalu.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1