Objavljeno: 14.03.2017. | Kategorija: Prvenstvo BIH (Ž)

Šesnaesto kolo Prvenstva BiH za žene: Banovići u Novom Gradu, Orlovi protiv Čelika

Ove sedmice na programu je 16. kolo Prvenstva BiH za žene, u okviru kojeg košarkašice Jedinstva danas putuju u Brčko, gdje će odmjeriti snage sa domaćom ekipom Brčanke.

Orlovi će sutra ugostiti ekipu Čelika, dok će Željezničar u Ugljeviku izaći na megdan domaćem Rudaru. Drugoplasirana ekipa Banovića u ovom kolu će se sastati sa Slobodom u Novom Gradu, a Mladi Krajišnik će odmjeriti snage sa Impulsom na domaćem terenu.

Raspored i satnica utakmica 16. kola Lige 11 su sljedeći:

DANAS - BRČKO: Brčanka - Jedinstvo BH Telecom u 19.30 časova. SUTRA - BANJA LUKA: Orlovi - Čelik u 17.30, UGLJEVIK: Rudar Sport - Željezničar u 20.00, NOVI GRAD: Sloboda - RMU Banovići u 20.00, BANJA LUKA: Mladi Krajišnik - Impuls u 20.00 časova. Slobodna je ekipa Play off Ultra.

Foto: www.sportsport.ba


Play off nakon produžetka pao u Zenici

Objavljeno: 23.03.2017.

Aktuelne prvakinje BiH, košarkašice Play off-a sinoć su pretrpjele prvi poraz ove sezone. Sarajevski tim poražen je nakon produžetka od ekipe Čelika rezultatom 90:89, u utakmici 17. kola Prvenstva BiH za žene.

opširnije

Sedamnaesto kolo Prvenstva BiH za žene: Brčanka slavila u Banja Luci, Jedinstvo porazilo Orlove

Objavljeno: 19.03.2017.

Košarkašice Brčanke sinoć su priredile iznenađenje, savladavši ekipu Mladog Krajišnika rezultatom 66:59, u utakmici 17. kola Prvenstva BiH za žene.

opširnije

Sedamnaesto kolo Prvenstva BiH za žene: Orlovi u Mejdanu, Željezničar dočekuje Slobodu

Objavljeno: 17.03.2017.

Utakmicama 17. kola sutra se nastavlja Prvenstvo BiH za žene. Zanimljiv meč očekuje se u Mejdanu, gdje će Jedinstvo ugostiti uvijek neugodnu ekipu Orlova.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1