Objavljeno: 14.03.2017. | Kategorija: Prvenstvo BIH (Ž)

Šesnaesto kolo Prvenstva BiH za žene: Banovići u Novom Gradu, Orlovi protiv Čelika

Ove sedmice na programu je 16. kolo Prvenstva BiH za žene, u okviru kojeg košarkašice Jedinstva danas putuju u Brčko, gdje će odmjeriti snage sa domaćom ekipom Brčanke.

Orlovi će sutra ugostiti ekipu Čelika, dok će Željezničar u Ugljeviku izaći na megdan domaćem Rudaru. Drugoplasirana ekipa Banovića u ovom kolu će se sastati sa Slobodom u Novom Gradu, a Mladi Krajišnik će odmjeriti snage sa Impulsom na domaćem terenu.

Raspored i satnica utakmica 16. kola Lige 11 su sljedeći:

DANAS - BRČKO: Brčanka - Jedinstvo BH Telecom u 19.30 časova. SUTRA - BANJA LUKA: Orlovi - Čelik u 17.30, UGLJEVIK: Rudar Sport - Željezničar u 20.00, NOVI GRAD: Sloboda - RMU Banovići u 20.00, BANJA LUKA: Mladi Krajišnik - Impuls u 20.00 časova. Slobodna je ekipa Play off Ultra.

Foto: www.sportsport.ba


Košarkašice Play off-a prvakinje Bosne i Hercegovine

Objavljeno: 20.05.2017.

Košarkašice Play offa-a su nove-stare prvakinje Bosne i Hercegovine. Sarajke su večeras savladale ekipu Čelika sa 78:57 i sa 3:0 u finalnoj seriji osvojile trofej namijenjen šampionu naše zemlje.

opširnije

U Skenderiji treća finalna utakmica Prvenstva BiH za žene - hoće li Play off već sutra odbraniti titulu?

Objavljeno: 19.05.2017.

Finalna serija Prvenstva BiH za žene mogla bi biti završena već sutra. Aktuelne prvakinje BiH, košarkašice Play off-a od 18.00 časova će ugostiti ekipu Čelika, u trećoj utakmici finala play off-a.

opširnije

Play off na korak do odbrane titule

Objavljeno: 17.05.2017.

Košarkašice Play off-a na korak su do odbrane titule prvaka Bosne i Hercegovine. Izabranice Gorana Loje slavile su večeras u Zenici rezultatom 62:61 i tako povele sa 2:0 u finalnoj seriji play off-a Prvenstva BiH za žene.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1