Objavljeno: 14.05.2017. | Kategorija: Prvenstvo BIH (Ž)

Play off poveo sa 1:0 u finalnoj seriji

Košarkašice Play off-a povele su sa 1:0 u finalnoj seriji Prvenstva BiH za žene. Izabranice Gorana Loje sinoć su bile uvjerljive u prvoj utakmici finala, savladavši ekipu Čelika sa 71:51.

Tokom čitavog susreta domaće su diktirale tempo igre, imale prednost na svojoj strani, te su na kraju zasluženo slavile.

Najefikasnije u redovima pobjedničkog tima bile su Anđela Delić sa 17 i Ines Čorda sa 15 postignutih poena, dok su u redovima Čelika bolje od ostalih bile Nedžla Kovačević sa 13 i Anida Ćorović koja je upisala 12 poena.

Drugi meč finala play off-a Prvenstva BiH za žene na programu je u srijedu u Zenici, a titulu prvaka naše zemlje osvojiće ekipa koja prva dođe do tri pobjede.


U ponedjeljak izvlačenje takmičarskih brojeva Prvenstva BiH za žene

Objavljeno: 19.09.2017.

U ponedjeljak, 25. septembra, biće održan sastanak predstavnika klubova učesnika Prvenstva BiH za žene sezona 2017/2018 sa komesarom za takmičenje, gospodinom Almirom Akšamijom.

opširnije

Košarkašice Play off-a prvakinje Bosne i Hercegovine

Objavljeno: 20.05.2017.

Košarkašice Play offa-a su nove-stare prvakinje Bosne i Hercegovine. Sarajke su večeras savladale ekipu Čelika sa 78:57 i sa 3:0 u finalnoj seriji osvojile trofej namijenjen šampionu naše zemlje.

opširnije

U Skenderiji treća finalna utakmica Prvenstva BiH za žene - hoće li Play off već sutra odbraniti titulu?

Objavljeno: 19.05.2017.

Finalna serija Prvenstva BiH za žene mogla bi biti završena već sutra. Aktuelne prvakinje BiH, košarkašice Play off-a od 18.00 časova će ugostiti ekipu Čelika, u trećoj utakmici finala play off-a.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1