Objavljeno: 24.12.2016. | Kategorija: Prvenstvo BIH (Ž)

Košarkašice Orlova slavile u banjalučkom derbiju

Košarkašice Orlova savladale su večeras gradskog rivala, ekipu Mladog Krajišnika rezultatom 86:52, u odloženoj utakmici sedmog kola Prvenstva BiH za žene.

Orlovi su od samog početka utakmice kontrolisali igru, pa pobjednik večerašnjeg meča ni jednog trenutka nije došao u pitanje.

Najefikasnije u redovima pobjedničkog tima bile su Milena Radenović  sa 21 i Nataša Šobot sa 16 postignutih poena, dok je u redovima Mladog Krajišnika bolja od ostalih bila bh. reprezentativka Nikolina Zubac koja je upisala 19 poena.

Foto: sportsport.ba


Osmo kolo Prvenstva BiH za žene: Željezničar kiksao u Brčkom, prva pobjeda Impulsa

Objavljeno: 17.01.2017.

Košarkašice Impulsa večeras su zabilježile prvu pobjedu ove sezone. Ekipa sa Ilidže slavila je  na domaćem terenu nad ekipom Rudar Sporta rezultatom 61:52 u utakmici osmog kola Prvenstva BiH za žene.

opširnije

Osmo kolo Prvenstva BiH za žene: Impuls dočekuje Rudar, Željezničar u Brčkom

Objavljeno: 17.01.2017.

Košarkašice Željezničara putuju danas u Brčko, gdje će od 19.30 časova odmjeriti snage sa domaćom ekipom Brčanke u utakmici osmog kola Prvenstva BiH za žene.

opširnije

Osmo kolo Prvenstva BiH za žene: Play off i Banovići i dalje bez poraza

Objavljeno: 15.01.2017.

Košarkašice Play off-a i Banovića ne znaju za poraz u domaćem prvenstvu. Ove ekipe slavile su uvjerljive pobjede i u utakmicama osmog kola Prvenstva BiH za žene, koje su odigrane večeras.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1