Sedmo kolo Prvenstva BiH za muškarce: Sparsi dočekuju Zrinjski, Kakanj u Mrkonjić Gradu

Objavljeno: 02.12.2016.

Utakmicama sedmog kola ovog vikenda nastavlja se Prvenstvo BiH za muškarce koje će donijeti dosta zanimljivih utakmica, a za ljubitelje košarke u Sarajevu i dupli program u sarajevskoj Skenderiji.

opširnije

Šamadan MVP šestog kola Prvenstva BiH

Objavljeno: 28.11.2016.

Centar Zrinjskog, Ljubo Šamadan je MVP šestog kola Prvenstva BiH za muškarce. Šamadan je u meču protiv Mladosti postigao 24 poena, a uz to je upisao i pet skokova, šest asistencija, dvije osvojene lopte i jednu blokadu, te je na kraju imao valorizaciju od 21 indexnog poena.

opširnije

Šesto kolo Prvenstva BiH za muškarce - Sparsi slavili u Širokom, Sloboda nakon produžetka bolja od Građanskog

Objavljeno: 26.11.2016.

Šesto kolo Prvenstva BiH za muškarce, kao što se i očekivalo, donijelo je mnogo uzbuđenja. Nakon ovog kola, došlo je do promjene na čelnoj poziciji na tabeli, koju je od večeras ponovo preuzela ekipa Royal Bosne, savladavši Bošnjak u Hadžićima rezultatom 77:59.

opširnije

Šesto kolo Prvenstva BiH za muškarce: Zrinjski dočekuje lidera na tabeli, Leotar gostuje u Kaknju

Objavljeno: 25.11.2016.

Ovog vikenda na programu je šesto kolo Prvenstva BiH za muškarce, koje će, prema svim očekivanjima, donijeti nova uzbuđenja i dobre utakmice.

opširnije

Peto kolo Prvenstva BiH za muškarce - Royal slavio u prepunoj Skenderiji, prva pobjeda Građanskog

Objavljeno: 19.11.2016.

Peto kolo Prvenstva BiH za muškarce, kao što se i očekivalo, donijelo je dosta uzbuđenja. Ovaj košarkaški vikend obilježile su pune tribine sarajevske Skenderije, kao i prva pobjeda košarkaša Građanskog ove sezone.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1