Novi prvak Bosne i Hercegovine je - Igokea

Objavljeno: 20.05.2017.

Igokea je odbranila titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Aleksandrovčani su večeras u Laktašima savladali Bosnu rezultatom 96:72 i sa 3:2 u finalnoj seriji osvojili šampionsku titulu.

opširnije

Pehar čeka na novog prvaka - Bosna ili Igokea?

Objavljeno: 19.05.2017.

Igokea ili Bosna? Koja od ove dvije ekipe će prigrliti šampionski pehar saznaćemo sutra veče, kada je na programu peta, odlučujuća utakmica finala play off-a Prvenstva BiH za muškarce.

opširnije

Bosna izjednačila u finalnoj seriji - majstorica u Laktašima odlučuje o novom prvaku BiH

Objavljeno: 17.05.2017.

Košarkaši Bosne savladali su sinoć Igokeu rezultatom 90:81 i izjednačili na 2:2 u finalnoj seriji play off-a Prvenstva BiH. Aleksandrovčani su tako propustili prvu meč loptu za odbranu šampionske titule, pa će o novom prvaku naše zemlje odlučivati majstorica u Laktašima.

opširnije

Nastavlja se finalna serija - prva meč lopta Igokee

Objavljeno: 16.05.2017.

Košarkaši Igokee večeras će imati prvu meč loptu za odbranu naslova prvaka Bosne i Hercegovine. U sarajevskoj dvorani "Mirza Delibašić" na programu je četvrti meč finala play off-a, koji bi mogao donijeti odgovor na pitanje ko će biti novi šampion naše zemlje u košarci.

opširnije

Igokea na korak do odbrane titule - Bosna pala u Laktašima

Objavljeno: 14.05.2017.

Košarkaši Igokee savladali su sinoć u Laktašima ekipu Bosne rezultatom 74:59 i tako poveli sa 2:1 u finalnoj seriji Prvenstva BiH za muškarce.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1