Objavljeno: 22.01.2017. | Kategorija: Mlađe kategorije

Završeni kontrolni treninzi u Bijeljini

Utakmicom protiv KK Budućnost, danas je u Bijeljini završeno još jedno kontrolno okupljanje U14 reprezentacije BiH.

Preko 30 dječaka iz okoline Tuzle, Banja Luke, Brčkog i Bijeljine, rođenih 2002. i 2003. godine boravilo je dva dana u Bijeljini, gdje su prošli testiranje u sklopu akcije koju je pokrenuo KS BiH.

Potencijalni reprezentativci naše zemlje kvalitetno su radili sa našim stručnim timom, na čelu sa koordinatorom akcije za dječake, Sabahudinom Bašovićem.

Za kraj boravka u Bijeljini, dječaci su odigrali i prijateljski meč protiv ekipe domaćina ovog okupljanja, Budućnosti, što je bila prava prilika da treneri na djelu vide potencijale i kvalitet svakog od njih.

Podsjećamo da je ovo bilo treće testiranje talentovanih dječaka i djevojčica sa prostora čitave Bosne i Hercegovine, a sve u sklopu akcije KS BiH čiji je cilj pravljenje kvalitetne baze igrača, koja će predstavljati osnov za selektiranje omladinskih reprezentacija u budućnosti.


Završeni kontrolni treninzi u Bijeljini

Objavljeno: 22.01.2017.

Utakmicom protiv KK Budućnost, danas je u Bijeljini završeno još jedno kontrolno okupljanje U14 reprezentacije BiH.

opširnije

Nastavlja se akcija KS BiH - ovog vikenda okupljanje u Bijeljini

Objavljeno: 20.01.2017.

Akcija testiranja mladih igrača sa područja čitave Bosne i Hercegovine, koju je početkom ove godine pokrenuo KS BiH, nastavlja se ovog vikenda u Bijeljini.

opširnije

Dječaci odradili prve treninge na Ilidži

Objavljeno: 13.01.2017.

U hotelu "Holywood" na Ilidži danas je bilo živo. Ispratili smo djevojčice koje su završile testiranje, a dočekali dječake iz raznih dijelova Bosne i Hercegovine.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1