Objavljeno: 20.01.2017. | Kategorija: Mlađe kategorije

Nastavlja se akcija KS BiH - ovog vikenda okupljanje u Bijeljini

Akcija testiranja mladih igrača sa područja čitave Bosne i Hercegovine, koju je početkom ove godine pokrenuo KS BiH, nastavlja se ovog vikenda u Bijeljini.

Preko 30 talentovanih dječaka rođenih 2002. i 2003. godine okupiće se sutra u Bijeljini, gdje će stručnom timu na čelu sa koordinatorom akcije za košarkaše, Sabahudinom Bašovićem pokazati svoje znanje i umijeće.

Ovom prilikom će se biti testirani mladi košarkaši sa područja Banja Luke, Tuzle, Brčkog i Bijeljine, a na spisku se nalaze sljedeći igrači:

Rasto CRNIĆ (Brčko), Ismar ILIJAZOVIĆ (Brčko), Boris DRAGOJEVIĆ (OKK Borac), Andrej BLAŽEVIĆ (OKK Borac), Din POROBIĆ (Art Giants), Dragiša CVIJANOVIĆ (WBS Teslić), Kristijan TOMIĆ (WBS Teslić), Strahinja SEKULIĆ (Drina Zvornik), Luka ŠARIĆ (Basket 2000), Kolja VUČINIĆ (Basket 2000), Mahir MUJEDINOVIĆ (Gradina), Semir ZOLETIĆ (ABC Basket), Denis HALILČEVIĆ (ABC Basket), Evel HADŽISELIMOVIĆ (OKK Sloboda), Alem ALIĆ (OKK Sloboda), Tarik ISLAMOVIĆ (ABC Basket), Filip CVIJETINOVIĆ (OKK Sloboda), Haris GANIBEGOVIĆ (OKK Sloboda), Amel SALKIĆ (OKK Sloboda), Benjamin BRČANINOVIĆ (Spartaks Basket), Ismar IMAMOVIĆ (Salinas Falcons), Dino DEDIĆ (Gradina), Faid DURAKOVIĆ (Lions), Adnan UKIĆ (Lions), Deniz IMAMOVIĆ (Lions), Amsal DELALIĆ (Lions), Nikola JESIĆ (Drina Zvornik), Borislav SAVANOVIĆ (Mladost), Nikola TEKIĆ (Drina Zvornik), Boris MILIĆ (Mladost).

Ovo je već treće okupljanje talentovanih bh. igrača. Podsjećamo da su prethodna dva bila u Sarajevu i na Ilidži, te da je cilj ove akcije testiranje dječaka i djevojčica sa prostora čitave Bosne i Hercegovine, kako bi se napravila kvalitetna baza koja će služiti kao osnov za selektiranje omladinskih reprezentacija u budućnosti.


Završeni kontrolni treninzi u Bijeljini

Objavljeno: 22.01.2017.

Utakmicom protiv KK Budućnost, danas je u Bijeljini završeno još jedno kontrolno okupljanje U14 reprezentacije BiH.

opširnije

Nastavlja se akcija KS BiH - ovog vikenda okupljanje u Bijeljini

Objavljeno: 20.01.2017.

Akcija testiranja mladih igrača sa područja čitave Bosne i Hercegovine, koju je početkom ove godine pokrenuo KS BiH, nastavlja se ovog vikenda u Bijeljini.

opširnije

Dječaci odradili prve treninge na Ilidži

Objavljeno: 13.01.2017.

U hotelu "Holywood" na Ilidži danas je bilo živo. Ispratili smo djevojčice koje su završile testiranje, a dočekali dječake iz raznih dijelova Bosne i Hercegovine.

opširnije
Ella Atrijum An Prolab Metromedia Centrotrans Bosnia Hollywood Inoma Life Class No1